Nieuws

Inspiratieboek sociaal wonen: een (t)huis voor iedereen!

Gepubliceerd op

Een betaalbare, kwaliteitsvolle woning is essentieel om ons leven vorm te geven. Al 100 jaar werkt de sociale huisvestingssector elke dag samen aan de ambitie om meer en beter sociaal wonen waar te maken. Daarom bundelde de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen (VMSW) innovatieve, inspirerende en warme sociale woonprojecten in een boek. Het boek ‘Iedereen een (t)huis – inspiratieboek sociaal wonen’ verscheen begin maart 2021 bij Uitgeverij Politeia.

In het boek leest u een sterke mix van kleine en grote innovatieve, sociaal geëngageerde, wijk- en kernversterkende, … nieuwbouw- en renovatieprojecten”, vertelt Lieselot Laureyns, directeur communicatie van de VMSW. “En omdat sociaal wonen vooral over mensen gaat, brengen we deze projecten via de verhalen van de medewerkers uit de sector, van hun en onze partners en natuurlijk van de sociale huurders en kopers zelf.” 

Het boek is nu te koop bij Politeia Uitgeverij voor 26 euro inclusief btw maar zonder verzendkosten. U kunt een beperkt inkijkmodel bekijken.